Never marry the one you can live with, marry the one you can’t live without.

Huwelijksfotografie


Wedding journalism. Zo omschrijf ik mijn benadering van jullie huwelijksdag. Als een reportage die zo in een kwaliteitskrant kan worden gepubliceerd. Met de klemtoon op registreren en niet regisseren. Zo leg ik niet alleen de traditionele poses vast, maar ga ik voor het puur spontane, de levendige souvenirs uit jullie mooiste dag.

Met mijn fotografisch oog ben ik discreet aanwezig op de grote en kleine momenten van jullie huwelijksdag. Zo breng ik de grappige, tedere, leuke én stressy mijlpalen van de dag in beeld. Vaak met een knipoog, want het blijft ten slotte een feestelijke aangelegenheid. Elke huwelijksreportage is daarom uniek en wordt dus ook vooraf besproken en op maat samengesteld. Voor wie dat wenst, stel ik ook een fotoalbum samen. Om jullie toch een gedacht te geven vind je onderstaand de richtprijzen per pakket afgestemd op dagplanning.


Architecture begins where engineering ends.

Vastgoedfotografie


Interieur en vastgoedfotograaf voor architecten, vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. Professionele interieurfotografie als promotie voor uw website of drukwerk.

Als interieur en vastgoedfotograaf maak ik graag gebruik van natuurlijk licht, en heb ik oog voor de kleinste details.

Ik hou mijn foto’s graag sfeervol en natuurlijk. Het zien van de foto van een interieur moet een bepaalde sfeer oproepen.


The littlest feet make the biggest footprints in our hearts.

Fotoshoots


Een portret is meer dan een foto. Door steeds op zoek te gaan naar een mooi evenwicht tussen de persoon, de omgeving en het aanwezige licht zorg ik voor karaktervolle foto’s met een verhaal. Deze portrestsessie kan zowel doorgaan in een ruw industrieel kader als in een gezellige huiselijke sfeer. Naast een romantische verlovingshoot of een familiereportage behoort een bedrijfsportret ook tot de mogelijkheden.

Portretsessie:
– Reportage van 1 uur op locatie naar keuze vanaf €75 incl btw
– Professioneel nabewerkte foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
– Online fotogalerij om de foto’s te delen met familie of vrienden
– Inclusief verplaatsingskosten (Vlaanderen)


Tactics without strategy is the nois before defeat

B2B Fotografie


Je kan me boeken voor een evenement of feest. Dit kan heel uiteenlopend zijn, gaande van een bedrijfsevent tot een doop of babyborrel. Prijzen vanaf €50/u excl btw


Creativity is more than just being different… Making the simple, awesomely simple, that’s creativity.

Evenementen en feesten


Je kan me boeken voor een evenement of feest. Dit kan heel uiteenlopend zijn, gaande van een bedrijfsevent tot een doop of babyborrel. Prijzen vanaf €50/u excl btw